Cleynhens Projects Bonheiden - Badkamerrenovatie

Hoeveel kost een nieuwe badkamer?

een nieuwe badkamer

Onze Top Tips!

Bij het renoveren van je badkamer is het kostenplaatje niet onbelangrijk.

Voorbereiding renoveren van een badkamer

De voorbereiding van het renoveren van een badkamer vergt uiteraard werken die jezelf of door ons kan laten uitvoeren.

Door ze zelf al voor een deel uit te voeren kan je hier al een deel van de kosten besparen.  Afbraak van oude badkamer of delen van de badkamer zoals douche, bad of lavabo zijn werken die je eventueel zelf kan uitvoeren.  Hou hierbij wel rekening dat je alles conform doet en dus niet meer zaken stuk maakt.

Het plaatsen van tussenwanden of scheidingswanden met gyproc neem je best ook mee in de opmaak van je plan.  Door gebruik van gipsplaten kan je bij de renovatie je ruimtes beter inrichten.  Vergroten of verkleinen van de ruimte kunnen wij voor jou op maat uitwerken.

Materiaalkeuze voor je sanitaire ruimtes

De kostprijs van een nieuwe badkamer hangt ook veel af van de merken die je gebruikt van bad, kraanwerk, tegels, …

Voor kraanwerk raden we je dan ook aan om te kijken bij gekende merken zoals Ideal, Franke, Hansgrohe of Grohe

Deze merken zijn van zeer degelijke kwaliteit en hebben mooie designs.  Voor ieder wat wils!  Een kraan voor je lavabo, douche of bad kan je bij deze merken dus zeker vinden.

Ook in douches of douchecabines heb je verschillende maten en merken.  Van Marcke heeft verschillende types en zeker een model dat voor jouw nieuwe badkamer geschikt is.  Ook een regendouche is mogelijk al dan niet ingewerkt in een scheidingswand.

Voor een ligbad met of zonder bandwand voor een douche te installeren zijn er veel mogelijkheden.  Merken zoals Villeroy & Boch, Duravit of Ducholux zijn enkel van de gekende merken die we installeren.

Enkele of dubbele lavabo?  Verschillende mogelijkheden van lavabo’s die al dan niet verwerkt zijn in je badkamermeubel. 

De keuze van je lavabo (enkel of dubbel) zal in de meeste gevallen dan ook samengaan met de keuze van je badkamermeubel.  Bij Cleynhens Projects hebben we een uitgebreide catalogus met alle mogelijkheden.

Een toilet in je badkamer is niet altijd een must.  Voor sommige woningen is het echter noodzakelijk.  Daarom kan u best hiervoor een toilet kiezen die bij je nieuwe badkamer zal passen. 

Toiletten van Geberit zijn de meest gekend en worden zeer veel geplaatst.

Nieuwe badkamer laten installeren doe je bij Cleynhens Projects

De keuze van materiaal zal een grote invloed hebben op de totale kostprijs van je nieuwe badkamer.

de afwerking van een badkamerrenovatie

Na de installatie van je badkamer is het ook belangrijk dat hij correct afgewerkt wordt.

Vloeren of betegelen is ook een werk dat zorgt voor een mooie badkamer. 

Een hygiënische badkamer wil ook zeggen dan je materialen gebruikt die eenvoudig schoon te maken zijn.  Het gebruik van vloer- en tegelwerken, is iets waar wij u bij kunnen bijstaan.

Niks zo vervelend als in de winter in een koude badkamer te douchen!  Centrale Verwarming die dan ook afgesteld is op jouw wensen is zeker van belang. Een nieuw verwarmingselement of handdoekradiator kunnen door ons geïnstalleerd worden.

Cleynhens Projects staat in voor een volledige renovatie van je badkamer van A tot Z! Een prachtige badkamer binnen ieders budget!

professionele installatie van je badkamer

Het allerbelangrijkste van een nieuwe badkamer of renovatie van bestaande badkamer is een professionele installatie. 

Een volledige installatie en renovatie van bad, douche, verwarmingsketel, sanitair, … bij ons kom je in vertrouwen.

Cleynhens Projects is een bedrijf met ruime ervaring en zelfwerkend patroon.  Vader Serge en zoon Seppe staan samen in voor een volledig afgewerkte badkamer van A tot Z!

 

Herstelling van centrale verwarming

Wil je besparen op je badkamerrenovatie? Maak op voorhand het kostenplaatje en bekijk welke werken je eventueel zelf kan uitvoeren.